ACCESORII

ACCESORII

CUPON PREȚ REDUS CU O REDUCERE DE PÂNĂ LA 550 LEI!

Camerele Street Guardian pot fi cumpărate la prețuri reduse bifând opțiunea „Cupon Reducere” care se află imediat sub prețul standard al camerei. Când aceste cupoane sunt valabile camera poate fi cumpărată doar la preț redus astfel încât să nu existe vreun client care să plătească mai mult decât ceilalți.


ACCESORII CAMERE AUTO

Accesoriile sunt oferite atunci când plasați comanda. În funcție de modelul camerei și disponibilitatea acestora, acestea pot fi:

1. Suport siguranță auto tip Mini (Fuse tap)

Dacă se dorește alimentarea camerei direct la panoul de siguranțe se poate tăia cablul din apropierea adaptorului de brichetă deoarece convertorul 12V > 5V se află pe firul de alimentare, nu în adaptorul de brichetă ca la alte camere auto.

Pentru o conexiune simplă și sigură a la panoul de siguranțe se folosește acest suport în care se introduce atât siguranța originală a mașinii cât și siguranța destinată acestui circuit și este compatibilă cu siguranțele de tip Normal și Mini, dar nu și Micro (rar folosite). În cazul în care mașina dvs. are siguranțe de tip Normal va trebui să procurați două siguranțe de tip Mini, una cu o valoare identică cu cea a mașinii și una suplimentară cu o valoare de 5A.
Siguranța originală se montează în locașul dinspre lamelele suportului iar siguranța noului circuit se montează în locașul din dreptul firului.


2. Filtru CPL antireflex

Camerele video Street Guardian vin cu filtrul CPL deja inclus, dar poate fi achiziționat și filtrul CPL de la Viofo în cazul în care doriți un filtru CPL pentru camera secundară a modelului dual SG9663DC. Acest filtru CPL se montează peste lentila camerei și se folosește pentru diminuarea reflexiilor bordului auto în parbriz și care diferă ca intensitate de la o mașină la alta. Prin montarea filtrului CPL reflexiile deranjante din parbriz sunt eliminate în cea mai mare parte. O consecință nedorită a filtrului CPL ar putea fi că acesta întunecă puțin imaginea dar ținând cont de faptul că imaginile în condiții de noapte a tuturor camerelor Street Guardian sunt cu mult mai luminoase decât majoritatea camerelor de pe piață, impactul lentilei CPL este minor. Nicio lentilă CPL nu poate elimina 100% reflexiile din parbriz deoarece ar influența în mod negativ calitatea imaginii.Nu sunt produse în această categorie.