ACCESORII

ACCESORII

ACCESORII CAMERE AUTO

Accesoriile sunt oferite atunci când plasați comanda. În funcție de modelul camerei și disponibilitatea acestora, acestea pot fi:

1. Suport siguranță auto tip Mini (Fuse tap)

Dacă se dorește alimentarea camerei direct la panoul de siguranțe se poate tăia cablul din apropierea adaptorului de brichetă deoarece convertorul 12V > 5V se află pe firul de alimentare, nu în adaptorul de brichetă ca la alte camere auto.

Pentru o conexiune simplă și sigură a la panoul de siguranțe se folosește acest suport în care se introduce atât siguranța originală a mașinii cât și siguranța destinată acestui circuit și este compatibilă cu siguranțele de tip Normal și Mini, dar nu și Micro (rar folosite). În cazul în care mașina dvs. are siguranțe de tip Normal va trebui să procurați două siguranțe de tip Mini, una cu o valoare identică cu cea a mașinii și una suplimentară cu o valoare de 5A.
Siguranța originală se montează în locașul dinspre lamelele suportului iar siguranța noului circuit se montează în locașul din dreptul firului.


2. Filtru CPL antireflex

Camerele video Street Guardian vin cu filtrul CPL deja inclus, dar poate fi achiziționat și filtrul CPL de la Viofo în cazul în care doriți un filtru CPL pentru camera secundară a modelului dual SG9663DC. Acest filtru CPL se montează peste lentila camerei și se folosește pentru diminuarea reflexiilor bordului auto în parbriz și care diferă ca intensitate de la o mașină la alta. Prin montarea filtrului CPL reflexiile deranjante din parbriz sunt eliminate în cea mai mare parte. O consecință nedorită a filtrului CPL ar putea fi că acesta întunecă puțin imaginea dar ținând cont de faptul că imaginile în condiții de noapte a tuturor camerelor Street Guardian sunt cu mult mai luminoase decât majoritatea camerelor de pe piață, impactul lentilei CPL este minor. Nicio lentilă CPL nu poate elimina 100% reflexiile din parbriz deoarece ar influența în mod negativ calitatea imaginii.

3. Alimentator pentru Mod Parcare Street Guardian SGDCHW

Alimentatorul SGDCHW conține doi suporți siguranță de tip Mini. Aceștia se potrivesc și în locul siguranțelor Normale (ATO). Acest alimentator se leagă direct la panoul de siguranțe al mașinii.

Firul ACC se conectează la siguranța care oferă curent doar pe contact. Firul Battery se conectează la o siguranță care oferă curent permanent. Recomandăm utilizarea suporților pentru siguranțe pentru conexiunea la tabloul de siguranțe.
Mufa de alimentare Mini USB a camerei este la 90 de grade iar în cazul modelului Viofo A129 DUO firul se trage pe lângă parbriz, pe sub cablul de alimentare al camerei secundare.

Dispozitivul HK3 este recomandat pentru următoarele situații:
- doriți funcția Mod Parcare
- doriți o plajă mai largă de setări în ceea ce privește întreruperea alimentării camerei pentru a proteja bateria mașinii. Valorile sunt: 11,8V, 12V, 12,2V, 12,4V. Dacă doriți o monitorizare video permanentă trebuie să circulați cu mașina aproape zilnic astfel încât acumulatorul autovehiculului să se reîncarce
- alimentarea de la bricheta mașinii nu este în concordanță cu pornirea/oprirea motorului ceea ce împiedică pornirea/oprirea camerei automat și de aceea sunteți nevoit să vă alimentați la o siguranță cu această funcție de pornire/oprire.
- doriți să nu ocupați bricheta mașinii sau accesul cu un cablu la ea este dificil. 

Lungimea totală a cablului este 3,90 metri. 3 metri de la cameră la cutia alimentatorului, 90 cm de la cutia alimentatorului la panoul de siguranțe. Dacă doriți să prelungiți acest alimentator va trebui să o faceți în zona celor 90 de centimetri.Nu sunt produse în această categorie.