Manuale, software

Manuale, software

Manuale de utilizare în limba engleză disponibile:

Manual de utilizare SGGCX2
Manual de utilizare SG9663DC
Manual de utilizare SG9665XS V2


Carduri - formatare - testare

Recomandăm formatarea cardurilor doar din meiul camerei. Dacă aveți carduri mai mari de 64GB inclusiv pe care doriți să le formatați pe PC ca FAT32, acest lucru este posibil doar folosind GuiFormat. Este nevoie de aceste utilitar deoarece direct din Windows nu este posibil. Chiar și după această formatare este recomandat să formatați apoi din meniul camerei.

Dacă un card vă dă erori la un moment dat vă rugăm să îl formatați pe PC cu programul oficial SD Card Formatter alegând opțiunea Overwrite Format. După aceea să îl formatați din nou din meniul camerei.

Există pe piața dn mediul online, mai ales în China, carduri ieftine dar „fake” adică au tipărit pe ele o valoare mult mai mare a capacității lor reale de stocare sau a vitezelor de scriere iar dacă ați cumpărat un asemenea card camera dvs video nu va funcționa corect. Cardurile se pot testa cu h2testw.


Redare videoclipuri pe PC, inclusiv PIP (picture in picture) pentru modelul dual SG9663DC:
Dashcam Viewer - un program în continuă dezvoltare. Are o limită de redare a maxim 5 videoclipuri sau se poate cumpăra pentru utilizare nelimitată.

Redare videoclipuri pe smartphone prin conexiunea Wi-Fi (la modelul SG9663DC)DOD Dashcam


Redare videoclipuri - editare videoclipuri:
Registrator Viewer - player și editor video cu meniu în limba română și care conține un fișier .reg care rezolvă o problemă cu Google Maps. Dacă nu aveți imagine în player instalați decodorul video Lav filters. Cu acest program puteți urmări direct pe hartă traseele GPS în cazul camerelor.


Cum se salvează doar o porțiune a unui videoclip. Dacă doriți doar un fragment video dintr-o înregistrare vă recomandăm să folosiți Registrator Viewer astfel: apăsați tastele tastaturii Ctrl+Home pentru marcare început, apoi Ctrl+End pentru marcare sfârșit. Cu Ctrl+S se face salvarea segmentului video marcat anterior. Această operațiune nu afectează deloc calitatea video/audio, ea este identică 100% cu originalul.

Registrator viewer pentru MAC se găsește aici.


Redare videoclipuri pe hartă - editare videoclipuri înregistrate pe Android

Se folosește GPS Cam Haritali Video.


Nu sunt produse în această categorie.